Tooted märksõnaga maltoos koosneb (3)

Maltodekstriin

Maltodekstriin

Maltodekstriin toodetakse peamiselt maisist, samuti riisist ja nisust saadud taimsest tärklisest ensümaatilise hüdrolüüsi teel. Lõpptooteks on kõrge lahustuvusega kohev valge pulber. See suurendab paljude retseptide toiteväärtust. Maltodekstriin võib oma omaduste tõttu aidata reguleerida niiskust ja pikendada toodete säilivusaega.
Laktoos

Laktoos

Laktoos on looduslik piimasuhkur. See moodustab 3,5%-5,0% lehmapiimast ja seda saab ekstraheerida filtratsiooniprotsessi abil. Seejärel kristalliseeritakse ja purustatakse laktoos. Terade suurused jagatakse sõelade abil. Foodcom saab pakkuda oma äripartneritele erinevaid osakeste suurusi, mis sobivad mitmekesiste rakenduste jaoks. Laktoos on üks parimaid piimatoote koostisosade toidus ja toidulisandites tänu oma pehmele maitsele, valgele värvusele ja madalale kalorsusele. Selle odavus, madal niiskustsitus ja vees lahustuvus aitavad kaasa selle populaarsusele. Seda saab kasutada kondiitritoodete, maiustuste ja šokolaadi tootmisel maitseainena ja magustajana. Laktoos on oluline koostisosa farmaatsia- ja toitumisvaldkonnas.
Laktoos

Laktoos

Laktoos on üks parimaid piimatooteid toidu ja sööda rakendustes, tänu oma õrnale maitsele, valgele värvusele ja madalale kalorsusele. Selle tasuvus, madal hügroskoopsus ja vees lahustuvus aitavad kaasa selle populaarsusele. Laktoosi saab kasutada küpsetiste, kommide ja šokolaadi valmistamisel maitse tugevdamiseks ja magustajana. Laktoos on oluline koostisosa farmaatsias ja toitumises.